Zaalbuiten

 

In "t Kafeeke" zijn er tafels en stoelen voorzien voor 48 personen en er zijn ook een 5-tal staantafeltjes beschikbaar.

De tafels meten 1.20 meter op 80 cm en zijn 72 cm hoog, de statafels zijn 1.13 meter hoog en hebben een diameter van 85 cm.

Indien U echter een feestje wil organiseren waarbij men aan tafel zittend eet dan raden wij aan om niet boven de 40 personen te gaan, anders wordt het te krap.

Aangezien "'t Kafeeke" zich op het gelijkvloers bevindt is ook dit lokaal zonder problemen bereikbaar voor rolstoelgebruikers en hebben zij eveneens makkelijk toegang tot het mindervalidentoilet.

 

Kafeeketaf

 

Hier kan U feestjes en drinks organiseren voor een beperkter gezelschap, ideaal voor familiefeestjes, communies en een gezellige barbecue met de vrienden.

 

Kafeeketaf2

 

Er is aan dit zaaltje ook een keukentje beschikbaar met een electrisch vuur, combi-oven, ijskast/diepvries. De nodige bestekken en serviezen zijn eveneens beschikbaar.

 

Keukenkaf1

 

Keukenkaf2

 

Een toog met de nodige koelingen en alle soorten glazen is aanwezig. Er is ook een koffiemachine en waterkoker ter beschikking.

 

kafeeketoog

kafeekekoffie

 

Wenst U een presentatie te geven, geen probleem, beamer en uitrolbaar scherm zijn voorhanden.

Er is tevens een tv voorzien, dus een feestje op dezelfde dag als een groot (sport)evenement, geen probleem, U hoeft niks te missen.

Indien gewenst kunnen tv-beelden zelfs geprojecteerd worden op het grote scherm!

Om muziek te maken heeft U in principe niks meer dan een usb stick nodig met uw favoriete nummers, maar U kan ook uw pc aansluiten (zorg wel voor audio kabels) en via de geluidsinstallatie muziek spelen.

  

kafeeketv